Rösta på unga liberaler

Det är otroligt viktigt att rösta på unga liberaler i detta val både efter det som hänt med FRA-lagen och andra framtidsfrågor som upphovsrätten, som äldre liberaler inte riktigt förstått ännu. Folkpartiet Liberalerna är därför är bra alternativ som erbjuder en mångfald av ungdomar på sina listor över hela landet (I Botkyrka har Folkpartiet Liberalerna till med 11.1 % förstagångsväljare på sina lista i kommunen i stort är siffran 6.6 %), valfrihet är en norm i detta parti. Därför har man idag lanserat http://unga.folkpartiet.se där man finna unga liberala kandidater som ställer upp runt i landet, till Riksdag, Landsting och Kommunfullmäktige som jag gör till Botkyrkas kommunfullmäktige. Det står också varför våran politik också är bäst för ungdomar och hur du som liberal ungdom kan förändra och hjälpa till i valrörelsen.

Hoppas du vill du ställa upp för Folkpartiet Liberalerna och röstar liberalt den 19 september!

Christoffer Jönsson gör reklam för den nya sajten. Eric Wahlberg skriver också om sajten och hur viktigt det är att få in ungdomar i politiken, därför tycker det är mycket bra satsning för Folkpartiet Liberalerna. Amanda Brihed skriver om varför hon ställer upp och tycker du ska gå in på unga.folkpartiet.se. Karolina Lindén gör reklam för sajt. Per Pettersson skriver om behovet för det liberala partierna att prata livstilsliberalism för locka unga liberaler och hoppas att den nya sajten är ett steg mot den riktningen. Fredrik Sneibjerg skriver också om behovet att få unga väljare till Folkpartiet Liberalerna och att den nya sajt är bra till detta. Pär Gustafsson skriver också att det behövs göras något för att få förstagångsväljarna, sajten är första steget. Lotta Edholm gör även reklam för sajten. Adam Cwejman skriver också om sajten. Benny Lindholm skriver också om sajten, vad man finner på den och att det nu gäller att få ut liberalism till ungdomarna. Seved Monke skriver hur viktigt det är att satsa på frågor som påverkar som lägre arbetsgivaravgifter och lärlingskontrakt. Sebastian Hallén skriver om sajt och beskriver hur hans FP-län som är Kalmar satsar på ungdomar i politiken. Mark Klamberg skrier om den nya sajten och behovet av ungdomsförbundare blir unga partister och hur det är framtiden.

Läs om andra som skriver om unga folkpartister, folkpartiet liberalerna, liberala ungdomsförbundet, unga kandidater, framtiden

7 svar till “Rösta på unga liberaler

  1. Pingback: Unga folkpartister « Eric Wahlberg pratar

  2. Hej! Även jag skriver om den nya valwebben. Hemsidan är grym!
    http://karolinalinden.wordpress.com

    Nu vinner vi valet!

  3. Pingback: Hur ska unga liberaler rösta? « Per pladdrar på

  4. Pingback: Unga folkpartister som behövs « Rydbergs recept – för liberal landstingspolitik Birgitta Rydbergs blogg

  5. Pingback: Fler unga som flåsar oss i nacken « Wallhager om verkligheten, vården & politiken Maria Wallhagers blogg

  6. Pingback: Hur ska unga liberaler rösta? | Per Pettersson

  7. Pingback: Unga folkpartiet | Kryssa Benny!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.