Nu blir det allvar! Kryssa 42:an Brihed!

Nu blir intensivare och intensivare valrörelse, nu är det dags att börja fundera allvarligt för att komma underfund med vilka kandidater man ska kryssa. Som deklareras förut på denna blogg, kommer jag supporta Amanda Brihed. Jag hoppas även du vill det, så fall ska du komma på tisdag om en vecka till Café Gråmunken i Gamla Stan. Där planer läggs upp för hur vi ska vinna Stockholms Läns invånares hjärta till att kryssa Amanda.

Det finns flera skäl varför du ska kryssa Amanda och hjälpa till, här har du 3 saker:
1. Hon var en stark person under FRA-stormen och är stark kritisk mot FRA-lagen, kommer arbeta för den rivs upp, samband med detta bildade hon tvärpolitiska människorättsnätverket Svart Måndag. Hon kämpar också emot många andra lagar och förslag exempelvis datalagring, ACTA, drogtester på barn och mycket annat som kommer från övervakningsivrarna. 2. Sen vill hon än gång för alla sätta stopp för tvångssteriliseringar i Sverige, som hon själv råkat ut för, därför ligger det förstått närmast som en av dem viktigaste fråga för henne. 3. Känner du att du överhuvudtaget saknar ett framåtblickande liberalt tänkande i politiken, där politiker oftast backar in framtiden, så är Amanda alternativ för dig!

Jag hoppas du är intresserad att engagera dig för Amanda, hon är en person som behövs i politiken och är det som är morgondagens politiker! Om Folkpartiet Liberalerna står sig från förra valet i Stockholms Län behöver Amanda 4814 kryss, mycket svår utmaning, men det måste alla fall vara ett drömmål. Sen ska förstås tro jag och hoppas på en ökning för Folkpartiet i länet så säg att 5000 kryss behövs, så dags att börja!

Andra som skriver om Amanda Brihed, personval, personvalskampanj, val 2010, Folkpartiet Liberalerna, integritet, tvångssteriliseringar

Ett svar till “Nu blir det allvar! Kryssa 42:an Brihed!

  1. Pingback: Lex Amanda ska sätta stoppa för omänskligheterna « Andreas Froby – kandidat till kommunfullmäktige i Botkyrka

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.