Se upp här kommer Alliansbloggare!

I måndags hölls en bloggträff för Alliansbloggare. Det var 35 drivande personer/bloggare som var där och hade idéer hur vi kan samordna oss efter att sett hur det ser ut i svärmen av politiska bloggare, vi folkpartiska bloggarna har en hyfsad samordning, centerbloggare därefter och det fanns en viss blandning av länkningar mellan center- och folkpartister. De moderata bloggarna är dock mer utspridda, en del starka, men nätverkande dem emellan är inte de bästa, sen KD-bloggare där det mer är ett undantaget som bekräftar regel.

Detta möte visade dock att det finns en mycket stor drivenhet till förbättring och den kommer komma. Nu har vi startat bloggnätverket Alliansbloggare, så Netroots kommer snart märka sig undanknuffade. För bara på en dag, nätverket hade sin födelse (som tokmoderaten skriver om) måndags och började tas om hand igår, har intresset blivit enormt stort, i det system vi använder finns det en begränsning antal inbjudning på en dag. Den kom vi upp till ganska snabbt och nu växer bara Alliansbloggare, bloggnätverkets bloggmamma Amanda Brihed drunknar i förfrågningar. Är du Alliansvän och bloggare? Då är det självklart att du ska gå med, kontakta då Amanda Brihed och säg ditt namn, email och blogg-url.

Alliansbloggare består av individualister och det är våra olika uttrycksformer som är vår stryka vi är förenade i (vår) mångfald, till skillnad från Netroots som är kollektiv deg. Därför vinner vi bloggvalet, vi är de som spelar roll!

Uppdatering: Senare har nu också Markus Berglund (C) skrivit om den här bloggträffen.

Andra bloggar om Alliansbloggare, Netroots, Alliansen, vänsterexperimentet, val 2010, sociala medier

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.